Wednesday, January 30, 2008

Κιλκις

Αυτο το σαββατοκυριακο πηγαμε Κιλκις,ειχαμε καιρο που ετοιμασαμε αυτο το ταξιδακι αλλα παντα κατι τυχαινε και το ακυρωναμε. Ξεκινησαμε στις 1-15 με το ΚΤΛ και φτασαμε 45 λεπτα μετα. Οταν κατεβηκαμε πηραμε το δρομο προς το σπιτι της Σοφιας και το στουντιο του μπαμπα της.Το οποιο εδω και μηνες μονο γι'αυτο ελεγε η Σοφια. Το στουντιο ηταν πολυ ωραιο,οταν μπηκαμε μεσα στα δεξια μας ειχε ενα μπαρ με χρωματα μωβ και στα αριστερα ενα καθηστικο με χρωματα πορτοκαλι (τα βλεπετε στις φωτογραφιες) και τα δυο τα σχεδιασε η Σοφια. Στο βαθος εχουμε τα δωματια ηχογραφισης,κριμα που η Χρηστινα και η Σταυρουλα δεν μπορουσαν να παιξουν λιγο ντραμς.




Μετα το στουντιο πηγαμε να φαμε,η μαμα της Σοφιας ειχε μαγειρεψει πολυ ωραια πραγματα,σκασαμε!! Αν και τρωγαμε στο σπιτι της Σοφιας κοιμομασταν σε ενα αλλο διαμερισμα που εχουν στο κεντρο και εκει περασαμε πολυ ωραια το πρωτο βραδυ μας,αλλα πριν αυτο καναμε βολτα στη πολη και πηγαμε για καφε.Βασικα ειμασταν παντα για καφε,τρωγαμε,πηγαιναμε για καφε,ξανατρωγαμε,και μετα η ξανα καφε η μπυρα,ολο αυτο για δυο μερες,αλλα ηταν πολυ ωραιο και ξεκουραστικο.Το Κιλκις σαν πολη δεν εχει τιποτα το συγκεριμενο,αν και ηταν πολη βρωμικο οπως το προσεξε η Χρηστινα και ειχε ενα λοφο που πηγαμε εκει για βολτα και καφε.



Στο Κιλκις υπαρχει μονο ενα ροκαδικο και πηγαμε εκει την τελευταια βραδια μας,ενω ειχαμε στο νου μας να πιουμε μια η αντε δυο μπυρες και μετα να παμε στο σπιτι για να πιουμε το σπιτικο κρασι του παππου της Σοφια που φετος η παραγωγη ειναι πολυ καλυτερη απο περσυ.Τελικα κατσαμε μεχρι τις οχτω το πρωι.Το "Space Monkey" ειναι συμπαθητικο μπαρακι με ωραια χρωματα και τελειες λαμπες σε σχημα λουλουδιου.

Εχει ενα δρομακι με μπλε φωτα που οδηγει στο στουντιο και παιξαμε μ'αυτα για να βγαλουμε τρομακτικες φωτογραφιες. Η Σταυρουλα ειναι σαν να εχει τεραστιους μαυρους κυκλους.








12 comments:

Anonymous said...

AAaaaaa den iksera oti to Kilkis einai vrwmiko! Den mas ta pes afta Kyra Sofiaaaaaaa

Anonymous said...

Αυτό ήταν!...Μετακομίζω πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Sophia said...

@ελλη!: βρωμικο το κιλκις?? μην τις ακους! ειναι συκοφαντιες ολα!!! Απλα τη μερα που ηρθαν δεν δουλευε ο δήμος! αλήθεια! και την αλλη μερα φυσούσε πολυ και οι καδοι αναποδογύρισαν! και καταλαβαινεις!

@εσυ!: ήδη καθισες πολυ κατω! 4 εβδομαδες καραντινα και μετα θα σκεφτούμε αμα σε θελουμε πισω! (αντε, ελαααα...)

Anonymous said...

emena mou fanike ligo...exmmmm...wraiopoiimeni parousiasi tou Kilkiss. proswpika misw kai to Kilkiss kai tin 8essaloniki, kai tin A8ina kai tin Ellada kai ...8elw na fygw APO AYTH TH SKATENIA KOLASMENH KWLOXWRA GAMW TO KERATO MOU?!?!?!?!?!?!?!?!?! ARGHHHHH!!!!

Sophia said...

ωραιοποιημένη εκδοχη του κιλκίς?
μπορει... αν σκεφτεις οτι βγαλαμε φωτο μονο εμας και τα σπίτια μας...:Ρ
(αλλα εδω σου λενε οτι ειναι βρωμικο κιόλας!...να πεις οτι το κράτησαν κρυφο..)

κατα τ' αλλα αυτη σου την αντιπάθεια στις παρακμιακές μας πόλεις δεν τη συμμερίζομαι καθολου! χμ χμ...

Kert said...

sofaki???
kwsths avramidis_a8hna_8ymasai...?:P
nice job gia to studio tou mpampa.
exw net epi telous.
check :
jnb-crew.blogspot.com
(under_construction)
ciou

Sophia said...

noted! :D

Kert said...

thanks gia to link glykoula:)
twra ta ma8ainw...
molis to exw 8a sou sas linkarw
kai egw..
kainourgies douleies pote 8a doume re?

kiss apo mounth
kai vroxerh a8hna

Kert said...

check:
http://jnb-crew.blogspot.com/2008/02/videaki-gia-to-web2.html

Anonymous said...

metakomizo k ego thessniki meta apo ayti ti foto pou eida

Anonymous said...

ko8takis

Anonymous said...

Eimai apo Kilkis kai alh8eyoun osa lete...Se periptwsh pou eiste filozwoi eprepe na pate pisw apo to maxhth na deite to (kunokomeio) mas...Ena kolasthrio:(