Thursday, April 30, 2009

Αυτην την Κυριακή...

... από οσο γνωρίζουμε θα μας δειτε στο καινουριο ενθετο της εφημεριδας "Μακεδονια" σε ενα δισελιδο αφιερωμα που θα ετοιμασει ο Λεόντιος Παπαδοπουλος (ο οποιος διαβαζει κομικς!). Επίσης, ετοιμασαμε ενα εξωφυλλο για το τευχος (ναι, και οι τρεις μαζι! Γίνεται!) το οποιο σας το δειχνουμε τωρα εδω χωρις τα γραμματα. Ωστόσο, επειδη χαρηκαμε αρκετα με αυτην την ιστορια, θα σας το δειξουμε και με γραμματα όταν ερθει η ωρα! :Ρ

Για να παρετε ματι το καινουριο ενθετο που λεμε, κοιταξτε εδω----->
κλικ!

Η Σταυρουλα σχεδιασε την κοπέλα (μολύβι-μελανι), η Σοφια τα σπίτια (μολυβι, μελανι, εκολινες) (επειδη ειναι αρχιτεκτόνισσα!) και η Χριστινα εβαλε το χρωμα..

9 comments:

theWoodenKing said...

etsi :D
oraia pragmata!

madlen said...

Γειά σας κορίτσια!
Είδα το άρθρο για σας στο ένθετο και έτσι πέρασα κι από δω να δω την δουλειά σας!Και να σας συγχαρώ, γιατί είναι ειλικρινά υπέροχη! Έχω πολύ καιρό να δω τόσο καλοσχεδιασμένα και αισθητικά άρτια κόμικ!

Συνεχίστε έτσι και ακόμα πιο δυναμικά! ;)

polfos said...

euge! euge!!!!
kai eis anwtera!!!

Sophia said...

@Μαντλέν καλωσήρθες και ευχαριστουμε πολυ-πολυ! Εριξα ήδη μια γρηγορη ματια στα μπλογκ σου και μου φανηκαν πολυ ενδιαφεροντα και τα 2 (να, αμα το ξεραμε νωριτερα θα ειχαμε περασει στανταρ απο την εκθεση του φιλου σου με τις κουκλες!) και να γραφεις συχνοτερα να μας ενημερώνεις, γιατι τελευταια εχουμε λιώσει στα σπιτια μας και στα κρασαδικα και θελουμε αφορμες να ξεκουνιομαστε! Ανοιξη εφτασε!

@ Τασοοο! XD Ευχαριστουμε πολυ ρεεε! Τι ωραια που ειναι να κανεις εξωφυλλα!(Σχεδον τοσο καλα οσο το να γραφεις σεναρια! Μονο!:))

Anonymous said...

wow!kali fasi...to diabasa kai en8ousiastika! kai eis anwtera!

Sophia said...

Εεεετσι ετσι! διοτι ολοι απο ενα ενθετο στην Μακεδονια ξεκιναμε και μετα ΝΑ οι κριτικες κλπ απο τα εξωτερικα!.. Λες να μας παρουν και στην ιματζ τωρα αμα τους πουμε οτι μιλησαμε στον Λεόντιο? Ή θα παρεξηγήσουν την ατακα της Χριστινας σχετικα με αυτους που διαβάζουν σουπερήρωες?? χιχιχι!

Anonymous said...

xa...meta ton mister universe apokleiete na brw ki egw ksana douleia stous yperirwes opote...= ) asteieyomai....

Unknown said...

Καταπληκτικό το εξώφυλλο!!!
Φοβερή η ομαδική δουλειά σας!!
κ η ατομική πάντα..

@Sophia
καλά αυτή τη συνέντευξη πρέπει να την τρίψεις στη μούρη του γνωστού καθηγητή!θα το πάρει όμως πάνω του και θα πει ότι αυτός στάθηκε η αιτία για να ανακαλύψεις το ταλέντο σου!!
μην σου πω ότι αυτός το χε καταλάβει κ επίτηδες σου πήγαινε κόντρα..

Sophia said...

χεεε... μικρη, παρακαθημενη συμμαθητρια!^^ χεεεεε!