Friday, June 27, 2008

Σχεδια και παιχνιδια

Εκανα αυτα τα δυο σχεδια αυτη την βδομαδα, τωρα που τελειωσα τη σχολη εχω επιτελους χρονο για να σχεδιασω και για το fanzine και για το blog.



Εδω ειναι μια μικρη γιαπωνεδουλα ντυμενη με το style Fruits, το οποιο ειναι ενας περιεργος γιαπωνεζικος τροπος ντυσιματος. Φορανε πολλα χρωματιστα αταιριαστα ρουχα. Δεν την φανταστηκα, βρηκα τη φωτογραφια της στο yahoo (ναι yahoo και οχι google, η Χριστινα κι εγω ειμαστε παλιομοδιτικες)





Και αυτο ειναι ενα puzzel που βρηκα τυχαια σ’ενα μαγαζι της Ναυαρινου. Ειναι απο ενα παλιο Βελγικο κομιξ που διαβαζαμε μικρες η χριστινα κ’εγω. “Bob et Bobette” η “Suske Wiske” αφου ειναι απο τη φλαμανδικη περιοχη. Πρεπει να δημοσιευτηκαν μερικα στην Ελλαδα, αν και δεν ειδα κανενα μεχρι τωρα. Η Σοφια εχει ενα σπιτι της στο Κιλκις και λεγετε « Μπομπ και Λου».







8 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

We love Voula!...

Sophia said...

Ολο θελω να το πω και ολο το ξεχναω: σχετικα με τα "Μπομπι & Λου" κομικς... εχουν μεταφραστει στα ελληνικα καποια απο αυτα, δεν ειναι φαντασια μου, ωστόσο δεν μπορεσα να βρω καιτι σχετικο στο Google. Εχω στα χερια μου αυτη τη στιγμή (και οχι στο Κιλκίς) ενα τευχος (το μοναδικο που εχω διαβασει^^) στο οποιο πισω αναφερονται αλλοι 40 τιτλοι "και αλλες 100 ιστοριες" Δηλασή μιλάμε για πολυ πραγμα, αμα οντως μεταφράστηκαν και τυπώθηκαν τοσες... Οι εκδοσεις ειναι οι "Libris Press" (επίσης μηδενικής ιντερνετικής παρουσιας...)

Sophia said...

Και ναι, μου εκοψε να κοιτάξω στο greekcomics forum και οντως δεν ειναι στη φαντασια μου, υπαρχουν τουλάχιστον αλλα δυο τευχη. Αλλα δυστυχώς καμια αλλη πληροφορια σχετικα, εκτος απο αυτα που ξερουμε ηδη!

(Θα σας εδινα λινκ αλλα πρεπει να ειστε εγγεγραμενοι χρηστες για να το δειτε...ειστε?)

Cotsos said...

Ούτε εγώ βρήκα κάτι...

Voula said...

Δεν ειπα οτι ειναι η φαντασια σου^^ Μονο οτι δεν το ειδα ακομα...
Αλλα θα μπορουσε να ηταν η φαντασια σου τωρα που το λεμε!

Unknown said...

Ναι, τρία έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Το ξέρω σίγουρα γιατί ήταν τα αγαπημένα μου κόμικς και περίμενα πως και πως να βγουν κι άλλα, αλλά τζίφος. Επίσης, παράλληλα με αυτά έβγαινε και το Ζερόμ που έχει πάλι τους ίδιους χαρακτήρες αλλά με επίκεντρο τον Ζερόμ (που αν θυμάμαι καλά ήταν θείος του Μπόμπι και της Λου). Και το Ζερόμ όμως δεν βγήκε σε πολλά τεύχη, αυτό όμως δεν το είχα διαβάσει.

Sophia said...

Ναι, είναι κριμα, ειδικα αν σκεφτεις οτι υπαρχουν δεκάααααδες ακόμα! (Καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε γαλλικά ολοι!) :)