Tuesday, August 26, 2008

EcoFestival στα Κρουσια - και θα ειμαστε εκει!

Γεια σας και πάλι!

Μας τελειώνει ο Αύγουστος δυστυχώς, ομως πριν τελειώσει, θα εχω μια ευκαιρια για λιγες διακοπές από τη διπλωματική μου -και τα κοριτσια μια ευκαιρια για λιγες επιπλέον διακοπες, γιατι οχι? Στις 29-30-31 Αυγουστου, δλδ το παρασκευοσαββατοκύριακο που μας ερχεται, θα γινει ενα φεστιβάλ στο ξενοδοχειο "Κρουσια" στα Κρουσια και θα ειμαστε εκει. Το φεστιβάλ θα περιλαμβανει συναυλίες, εκθέσεις, περιπτερα, αθλητικα αποτετοια, και -για καποιους οπως εμεις!- καμπινγκ στο βουνο!

Εδω ειναι η αφισα και το flyer για το φεστιβάλ (που τα εχω φτιαξει εγω, γιατι ενας απο τους δυο διοργανωτες ειναι ο μπαμπας, ενταξει? :Ρ)



Παρακατω σας εχω χρησιμα λινκ για επιπλέον πληροφορίες: Για το Φεστιβάλ γενικα και για το StudioAccordo και το ξενοδοχειο "Κρουσια" που διοργανώνουν το ολο σκηνικό.

Και λιγες φωτογραφιες απο το χωρο του ξενοδοχειου (εχει και αλλες στο σαιτ, νομιζω...).
Καπου στο σαιτ του φεστιβάλ υπαρχει και ενας χαρτης για τον πως να ερθετε να μας βρειτε! (Γιατι θα ερθετε εννοειται, ε?)

Α! Επισης θα υπαρχει και η εκθεση "Μελανιες" της ομαδας Inkorrekt, Frogs and Dogs εκθεση, φανζιν, βιβλία κλπ και για πρωτη φορα λεμε να εχουμε εκτυπωσεις απο σχεδια μας. Επίσης, θα κανουμε σκιτσακια επι τοπου.
Κατα τ' αλλα, ελπιζω να παει καλα το φεστιβάλ -για να χαρει και ο μπαμπας- και να υπαρχουν αρκετες μπυρες για εμας και τους φιλους μας!

7 comments:

myrto said...

Den mporw dustuxws na erthw alla exw na dilwsw oti i afissa einai panemorfi!!!! Bravo! :)

Sophia said...

ωωω ευχαριστω! παντα εχω ενα αγχος για τα γραφιστικα ζητηματα!! Χαιρομαι που σε αρεσε!

Αμα περασουμε καλαααααα θα ανεβασουμε και φωτογραφιες!

Anonymous said...

Ligo asxeto...alla to ntokumantair pote vgainei;

Sophia said...

δεν ξερουμε ακριβως... ο σκηνοθέτης μας φαινεται να εχει πολλη δουλεια! Παντως του εχουμε δώσει πολυ υλικο απο ταξιδια μας κλπ... ορεξη να χει... ^^

θα ερθεις στα κρουσια? θα εχει μπυρες (ελπίζω) -_-

Kert said...

poly nice to afisaki re..xara kai perifaneia o mpampas:P
kala auta gia freestyle skitsa kai sou mou tou, alla...eipes kati gia mpyres?ksafnou apokta ena olotela kainourgio endiaferon..
i wish i could attend:(..alla einai polla ta xiliometra

Kert said...

aaa..sou evala kai
extra fotos pou zhthses edw--> http://jnb-crew.blogspot.com/

Anonymous said...

Makari na mporousa na erthw... :/