Wednesday, April 22, 2009

Έκθεση Frogs&Dogs στη Λαρισα

Γεια σας!

Με μεγαλη μας χαρα προσκαλουμε όλους εσάς που επισκεπτεστε το μπλογκ μας, στα εγκαινια της εκθεσης που θα κανουμε στη Λαρισα το Σάββατο 25 Απριλίου (ναι, τωρα!) στις 17:00. Η έκθεση θα γίνει στο βιβλιοπωλείο "9 Ρίχτερ", Άνθιμου Γαζή 37Α (είναι μεγάλος δρόμος, δηλαδή θα το βρείτε εύκολα!). Αμα δεν το βρειτε μπορειτε να παρετε τηλέφωνο τον Μαριο και να τον ρωτήσετε. Το τηλεφωνο του θα το βρειτε στην αφίσα παρακατω:



Γενικώς αμα περασετε απο Λάρισα να σταματήσετε οπωσδήποτε στο "9 Ριχτερ" βιβλιοπωλειο γιατί δε μοιαζει με κανενα αλλο και ειναι πολυ ομορφο. Εκτός απο επιλεγμενα βιβλία μπορειτε να βρειτε πολλα πολλα κομικς και ακομα περισσοτερα φανζιν διαφόρων ειδων: μουσικα, κομικς, λογοτεχνικα κλπ κλπ. Επίσης θα βρειτε και μουσικη. Ο χωρος ειναι χρωματιστος, καθαρος και ευχαριστος και νομιζουμε μπορειτε να καθίσετε κατω και να ξεφυλλισετε βιβλια, αλλα ρωτήστε τον Μαριο καλυτερα γι αυτο.

Στην παρουσιασή μας τωρα, θα εχουμε μια μικρή εκθεση με ορισμένα πρωτότυπα εργα, το καινουριο μας φανζιν φυσικα και πολυ-πολυ πιθανον να φτιαξουμε καρφιτσες και διαφορα τέτοια. Εμεις θα ειμαστε εκεί απο το Σαββατο το απογευμα μέχρι την Κυριακή το πρωί.

Α ναι! Τις ίδιες μερες στη Λαρισα γίνεται το συνεδριο του Bookcrossing που, απότι καταλαβαμε, θα ασχοληθει αρκετα με τα κομικς, οποτε να το εχετε στο νου σας και αυτο!

Αυτά προς το παρον και θα σας δουμε εκει!

4 comments:

Γαλήνη-strawberry maniac said...

Καλά να περάσετε κορίτσια!! Και καλή επιτυχία!!! Άντε την επόμενη εβδομάδα θα κάνω κανένα τηλέφωνο να σας δω!:) Φιλάκια πολλά!!

Sophia said...

...Strawberry maniac! Χαααχαχαχαχα! Τωρα το πιασα! Χαααχαχαχαχα!...

Ποια επομενη βδομαδα καλε!? Δε θα ερθεις Λαρισα? Εμαθα παιζει και το αγαπημενο μας συγκροτημα καπου καπως καποτε την Κυριακη εκει..

Οπως νομιζεις, ενταξει! Να σε δουμε ομως! Μας ελλειψες!XD

Eυnomia said...

Καλη επιτυχια κοριτσακια!!!
Μα καλα,τι γινεται ρε παιδακι μου αυτο το Σ/Κ!!Φαινεται πως τα αρνια που θυσιαστηκαν πιανουν τοπο,ε,τι θα τα καναμε τοσα Κcal...Καλα να περασετε και θελω φωτο!Οχι τιποτε αλλο,αυτο το πολυχρωμο θελω να δω.
:D

Project ΙππόΚαμπος said...

Ήταν πολύ ωραία!! Σας ευχαριστούμε που μας ήρθατε και σας ξαναπεριμένουμε!!!! :)