Monday, February 28, 2011

Υποψηφιότητες

Γεια σας!

Είπαμε να σας ενημερώσουμε λίγο πιο αναλυτικά φέτος για τα Comicdom Awards (και επ' ευκαιρίας για τις φετινές μας υποψηφιότητες! χε-χε). 


Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε βεβαια πως εδώ και αρκετά χρόνια, η ομάδα του Comicdom έχει καθιερώσει ετήσια βραβεία για τους δημιουργούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον χώρο των κόμικς. Για αρκετό καιρό η ψηφοφορία ήταν ανοιχτή στο κοινό και διεξαγόταν μέσω ίντερνετ, όμως από πέρσι δημιουργήθηκε η Ακαδημία των Comicdom Awards, από "άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ένατη Τέχνη" και πλέον αυτή αποφασίζει για τις υποψηφιότητες και τα βραβεία.

Θυμίζουμε ότι περσι η Χριστίνα κέρδισε (άξια!) το βραβείο για το καλύτερο εξώφυλλο και τα Playmobile πανυγύρισαν δεόντως!----> ΝΑ!

Οι φετινές υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ----> κλικ!

Για πρώτη φόρα είμαστε και οι 3 υποψήφιες, όχι σαν "Frogs&Dogs" (αυτό εχει ξαναγίνει!) αλλά η καθεμιά με το όνομά της. Το καναμε επιτηδες αυτο φυσικα, γιατι ανακαλύψαμε πως καποιοι ακόμα δυσκολεύονται να μας ξεχωρίσουν...

Έτσι, στην κατηγορία Best Fanzine μπορείτε να βρείτε τη μικρή Σταυρούλα με το fanzine Pois#1


ενώ στην κατηγορία Best Short Story θα βρείτε τις υπολοιπες δυο (Χριστίνα και Σοφία).


Την ιστορία με την οποία ειναι υποψήφια η Χριστίνα την είδατε τώρα στα κοντα----> κλικ ε, και από σήμερα μπορείτε να δείτε και της Σοφίας εδω, λιγο πιο κάτω:

Εάν τωρα που θυμηθήκατε τη δουλειά μας φλέγεστε από την επιθυμία να μας ψηφίσετε αλλα δεν ειστε μέλη της Ακαδημίας (και όχι, δεν προλαβαινετε να γραφτειτε φέτος...) μπορείτε να ψηφίσετε ενα κόμικ, όποιο θέλτε, για το Fan Award εδω----> κλικ!

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο Comicdom Con Athens 2011

πολυ-πολυ άμεσο UPDATE επειδη ξεχναμε για λιγο αλλά αμεσως μετά θυμομαστε: Να πούμε πως τα ομορφα μπαρμπαδάκια για τα Comicdom Awards τα εχει σχεδιάσει ο Τomek? Ε, να το πουμε!^^

2 comments:

TOMEK said...

Είσαστε και τρεις παναθεμά σας... χαχαχα!
Καλή επιτυχία κορίτσια!
✌[^_^]

Sophia said...

Εεεευχαριστούμε ^^