Wednesday, April 17, 2013

Ετοιμασίες! PRO!

Γεια σας!

Ενα κλασικο Πόστ-Τελευταίας-Στιγμής για όσους ακόμα ανησυχούν μηπως δεν κατεβουμε κάτω, στο Comicdom Con 2013.Ναι σιγα μη δεν!.. XD

Εφτασε λοιπόν η στιγμή του χρόνου για την οποία ζει ολόκληρη η φρέσκια ελληνική κοινότητα των κόμικ (όποιος ισχυρίζεται οτι δεν ειμαστε και πολύ φρέσκιες, να σωπάσει!) και εμεις, οπώς κάθε χρόνο, ετοιμαζόμαστε με χαρά να κατεβούμε στην Αθήνα, να δουμε φίλοι, να απλώσουμε την πραμάτεια μας και να παρουμε μάτι τις πραμάτειες των αποδίπλα! Και, ναι, ενταξει μαμά, δεν παιρνουμε μόνο μάτι, οκ, απλώνουμε και χεράκι, ανοίγουμε πορτοφολάκι, το ξερουμε!...

Συνήθως σε αυτο το πόστ σας ανακοινώνουμε οτι προλάβαμε -ουφ!- παρατρίχα να τελειώσουμε και να εκτυπώσουμε το επόμενο τεύχος του Frogs & Dogs και γεμίζουμε τον τόπο με φωτογραφίες από τα κουτιά που το 'χουν μέσα, απο το εξωφυλλάκι του, το οπισθοφυλλάκι του και από μερικα μεσοφυλλάκια του.

Φέτος τα πράγματα ειναι πολύ διαφορετικά, γιατι το φανζινάκι μας ειναι ετοιμο εδω κι ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, παρακαλώ, εχει σταλεί Αθήνα (ή Πειραία, δεν ειμαι σίγουρη!), εχει τυπωθεί, εχει στεγνώσει, εχει κοπει και καρφιτσωθεί και περιμένει να δει τις μανούλες του μες στην αγωνία!

Λοιπόν για να μην πολυλογουμε (γιατι εχουμε να φλυαρίσουμε για αλλα 2-3 πραματάκια παρακάτω) φέτος για πρώτη φορα το Frogs&Dogs εκδίδεται επίσημα από τις εκδόσεις Jemma, αλλάζει αρίθμιση (κανει ρισέτ!) και λίιιιγο ονομα: αντι για Frogs&Dogs - fanzine comics ονομάζεται Frogs&Dogs - comic tales. (Εμεις ακόμα το λεμε "το φανζιν μας", οπότε αμα μας ακούσετε να μην κάντε οτι δεν καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε, ναι?)

Α, επίσης ο φταίχτης για το που δεν εχουμε αυτη τη στιγμή φωτογραφίες να σας δείξουμε από κούτες κλπ  (και γενικά για το ο,τιδήποτε άλλο (θα) πάει στραβα ever από τώρα και στο εξής) ειναι ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΜΑΣ, Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ! (Χνιάααααρ-χνιαρ-χνιαρ!....) Οπότε αρκεστειτε στο εξώφυλλο (εσεις οι τέσσερις που δεν το εχετε δει ακόμα...Επίσης: στην Αθήνα -τώρα που ειμαστε επίσημες- θα κάνουμε και σάααααϊνινγκ! Αυτό ειναι όταν καθόμαστε στον παγκο μπροστά από τα φανζ... εεεε.... τα τευχάκια μας και ερχεστε και αγοράζετε ένα (ή περισσότερα, αμέ!) και μας τα δίνετε (για λιγο) να σας γραψουμε αφιέρωση και να σας κάνουμε σκιτσακι (και μετα σας τα ξαναδίνουμε πισω)! Και αυτες εδώ ειναι οι ώρες που θα το κάνουμε αυτο το πραγμα (Επ' ευκαιριας δειτε και τις υπόλοιπες εκδόσεις της Τζεμα, που κλεινει και δέκα χρόνια φέτος!):------------------------

Πάει αυτό!

Κάποια άλλα πράγματα, ωστόσο, δεν αλλάζουν. Έτσι κι εμεις θα διατηρήσουμε και φέτος την παράδοση των μπόνους μικρών φανζινακίων που αγαπάμε και λατρεύουμε (με αυτήν τη σειρά!). 

Ιδου λοιπόν τα φετινά μας πονήματα:
Η Σταυρούλα φτάνει αισίως το Pois #4, παρακαλώ. Φέτος ένα σπέσιαλ τευχάκι για το ταξίδι που κανανε στην Ιαπωνία. (Επειδη δεν τις ειχαμε ζηλέψει αρκετα τότες!....-_-)


Και η υποφαινόμενη -αυτήν τη λέξη πότε δεν ξερω αμα τη χρησιμοποιώ σωστα...- ΕΓΩ, τελος πάντων, έκαμα αυτό το μικρό φανζιν-παιχνίδι. 
Ένα παιχνίδι που όλοι θυμόμαστε, αλλά λίγοι έχουμε συγκρατήσει τους κανόνες και ακόμα λιγότεροι τα διπλώματα που απαιτούνται για την κατασκευή του! Ε, εγώ ήμουν μία από αυτους τους λιγότερους λίγους, οπότε εσεις τωρα, να: ξεδιπλώστε και διαβάστε κομικς! Χα!
Και μην ξεχάσετε να το γυρισετε κι απο την άλλη! Ειναι ντουμπλεφας! :Ρ

Φιλιά πολλά και θα τα πούμε κάτω!

3 comments:

Chris said...

OOooooo,τι ωραίες φωτογραφίες, σαν να τραβήχτηκαν με πολύ καλή μηχανή!
Πάντως φαίνοται πάνεμορφα. Πρώτη φορά είναι που δεν έχω δει από πριν αυτά που φτιάχνεται, και θέλω ακόμα πιο πολύ να τα δώ!

Sophia said...

Χεχεχε!...

Σε δυο μερες τέτοια ώρα θα τρώμε και θα πίνουμε, μικρη! Και θα εχουμε δει επιτέλους το παιδί μας!... Σνιφ!

Giorgos said...

κατά λάθος βρήκα το site σας ψάχνοντας για σκύλους βγήκε πρώτο πρώτο!! Στα αγαπημένα μου! Συγχαρητήρια!