Wednesday, April 24, 2013

Comicdom Con Athens 2013: το πάνε-έλα και κυρίως το εκεί

Γεια σας και πάλι!

Τα λέμε σύντομα αυτην τη φορά. Φυσικά, αφου πριν λιγο επιστρέψαμε απο το Comicdom Con 2013 της Αθήνας (το 8ο σε σειρά, μάλλον, αλλά βαριόμαστε να μετράμε τώρα).

Πλέον το ετήσιο αυτό ταξίδι έχει γίνει για μας ρουτίνα, αλλά όχι απο εκείνες τις βαρετές ρουτίνες (πι χι: ξύπνημα στις 7:15 το πρωι για το σχολείο) τις άλλες, τις ωραίες (πι χι: ξύπνημα στις 7:15 την Κυριακή για να δούμε παιδικά). Μπαίνουμε στην ελληνοαμερικάνικη ένωση και είναι σαν να επιστρέφουμε στη χώρα του Ποτέ. Σταματημένος χρόνος και τέτοια! Ωραία πραγματα!


Φυσικά φροντίζουμε να διανθίζουμε τις επισκέψεις μας κάτω με διάφορα άλλα πράγματα. Είπαμε θέλουμε επιστροφή, όχι ντεζαβού!

Τι κάναμε φέτος λοιπόν:

Πρώτα από όλα φροντίσαμε να πάμε στην έκθεση του Τόμεκ, η οποία συνεχίζεται ακόμα, γίνεται στον καινούριο, υπέροχο χώρο "The box" (πολύ κοντά στο Μεγαρο Μουσικής είναι αυτό) και να πάτε!

Ο ίδιος ο Τόμεκ σας καλωσορίζει με...χμ... χαμόγελο


ΟΚ, εντάξει, αλλά η πόρτα είναι ανοιχτή!...


Και αυτός είναι ο εντυπωσιακός Φάτσα-φόρα Τοίχος:



Την έκθεση την είδαμε Παρασκευή, σχεδόν μόλις φτάσαμε, ξεφορτώσαμε και ρίξαμε λιγο νεράκι πάνω μας! Μετά βουρ για την Ελληνοαμερικάνικη. Η Χριστίνα δεν εχει καταφτάσει ακόμα γιατι έρχεται από τις εξωτικές Βρυξέλλες!

Να τη εδώ είναι! Μόλις έφτασε!...



Και μας φέρνει σοκολατάκια!..


Επίσης λέει στη Σοφία να μην μπερδεύει τις Βρυξέλλες με τις Σεϊχέλλες, δεν ειναι το ίδιο... 

Στα καπάκια το πρωτο μας Σάαααααϊνινγκ! Σας εξηγήσαμε τι ειναι αυτο λίγες μέρες πριν, δεν πιστεύω να το ξεχάσατε κιόλας!

Να κάπως έτσι ήμαστε. Σωστες κιουρίες (αν και αυτή η φωτό είναι από το Σάββατο, μάλλον):


Και εχουμε και ονοματάκια, είδατε? Και της Σοφίας έχει πάνω από ένα γράμμα! XD

Εχουμε επίσης ένα υπέροχο, κόκκινο σταντ ολοδικό μας! Και την Α3 θέση από ενα άλλο σταντ, παρέα με άλλους.



Χέι! Φανζινάκι! 



...και το σάινινγκ το ίδιο... 


Όταν δεν υπογράφαμε, παιζαμε με τις ξυλομπογιές της Σταυρούλας, που ήταν λίγες και δε φτάνανε, θελαμε κι άλλες! Ντροπή, Σταυρούλα!...-_-





 Ο κοσμος... (είναι όπως στα φανζίν, αλλά στον κατω όροφο!)



...και οι αστείες τσάντες μας, στο κυλικείο (οπου φέτος τα κατάφεραν και μας σέρβιραν χωρις κανενα λαθος! Μπραβο, κυλικείο!):




Τι άλλο? Α, ναι! Εν τω μεταξύ η ζωή στον επάνω όροφο συνεχίζεται κανονικά. Πολύ ομορφες δουλειες αυτή τη φορά, τα λέει κι εδω ο Μάνος. Τα δικά μας φανζιν τα προσέχουν η Στέλλα, ο Κωστής ή ο Πέτρος, που έχει και δικά του φανζίνια, πολύ-πολύ ωραία και βραβευμένα από φετος!:


Την Παρασκευή το βράδυ δε φάγαμε πολύ καλά.



Λιγουλακι από Εξάρχεια για να δείτε και πού κοντά μέναμε:



 Λίγο από κοσπλέι για να μπειτε στο κλίμα του Σαββάτου:



Πρωι Κυριακής στην φανζινοαίθουσα του τρίτου: η κουραση έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή, αλλά εμείς δε μασάμε!





Η Διονυσία από inkorrekt (που για φέτος ήρθαν πρώτη φορά οργανωμένοι και φέραν το φανζίν του "οι Αρπαχτές") εδω παιδεύεται με το φανζινοπαίχνιδο (κιουτ!):



Α ναι, και οι εκτυπωμένες κρέπες (απο TIND), που η Σοφία έχασε γιατι ζωγράφιζε στην φιλανθρωπική εκδήλωση για το χαμόγελο του παιδιού!




Και ιδού η επιτομή του Κονβένσιον: Σταυρουλα-Κομικ (Τομεκ!)-Εξάρχεια-Φραπες (μέτριος). Από τη Δευτέρα, πριν επιστρέψουμε!




Αυτά από εμάς! Τέλος μονολόγου! Να γραφετε κι εσεις κατι στα μπλογκια, ε? Οχι μόνο φωτο στο φέισμπουκ και ταγκ και ξεμπερδέψαμε! Ορίστε μας!


Φιλιάαα!

4 comments:

Voula said...

Σωστά τα είπες!

Sophia said...

Ετσι ακριβώς γίναν ολα, ήμουν μπροστα!

pan pan said...

μα δεν καταλαβαινω γιατι η αλλη παιδευτηκε με το παιχνιδι, ηταν τοσο απλο

Sophia said...

Ήταν από την αρχιτεκτονική κι αυτη, γι αυτό!